joi, 12 ianuarie 2012

Dacă...

Dacă te plângi că te-ai îngrășat, gândește-te că există oameni în lume care și-ar dori să se îngrașe...pentru că asta ar însemna să aibă ce mânca.

Dacă te plângi că te-ai certat cu părinții și că aceștia nu te înțeleg, gândește-te că există oameni care și-ar dori să se certe cu părinții...pentru că asta ar însemna să aibă părinți.

Dacă te plângi că ai luat o notă mică la școală sau că ai fost nedreptățit de un profesor, gândește-te că exista oameni care și-ar dori note mici și profesori care să-i nedreptățească...pentru că asta ar însemna să meargă la școală.

Dacă te plângi că ai avut o zi proastă la muncă, gândește-te că există oameni care și-ar dori să aibă zile proaste la serviciu...pentru că asta ar însemna să aibă un loc de muncă.

Dacă te plângi că nu ai primit cadoul potrivit de Crăciun, gândește-te că există oameni care și-ar dori să primească un cadou nepotrivit...pentru că asta ar însemna să primească ceva de Sărbători.

Înainte de a te plânge de viața ta, gândește-te că există oameni care și-ar dori să se poată plânge de viață...pentru că asta ar însemna să aibă o viață înainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu