joi, 24 mai 2012

Lexie Grey (sau o doctoră care a iubit mult)



Lexie a fost și este unul dintre personajele mele preferate din Grey's Anatomy. E simpatică, amuzantă, umană, copilăroasă. Iubește mult și, uneori, tocmai pentru că iubește atât de mult trece prin întâmplări penibile. Și-mi place asta. Nu e genul de personaj mândru, cu un orgoliu mai mare decât sentimentele. Face greșeli, se redresează, greșeste din nou. E om! E plină de empatie și-i pasă de pacienți. Se regăsește în poveștile lor și învață din el. Iubește mult.



Moartea lui Lexie m-a întristat. O vedeam cu Mark. Îi vedeam având nunta aia frumoasă și copiii ăia trei. Lexie trebuia să fie fericită, o merita mult! Dar nu a fost să fie.

M-am gândit să vă prezint, prin intermediul clipurilor, o parte din personajul Lexie Grey.

Prima ei scenă din serial

Relațiile ei

Lexie - Alex

Lexie - Jackson

Lexie - Mark

Momente amuzante



Cele mai impresionante momente (declarația făcută lui Mark, moartea ei)


Una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am auzit vreodată (și nu mă refer numai la filme) și una dintre cele mai bune scene din Grey's Anatomy.

O altă declarație de dragoste superbă, de data asta făcută de Mark, care dovedește că niciodată nu e prea târziu. Lexie a murit știind că cel pe care îl iubește are sentimente pentru ea.

Colaje frumoase






2 comentarii:

  1. Cand am vazut ultimul episod, am jurat ca nu ma mai uit la urmatorul sezon! Am fost foarte dezamagita! Lexie a fost personajul meu preferat! Pana sa apara ea, Bailey era "EU" in serial! Dupa ce a aparut Lexie, a devenit "EU" in serialul asta. A aparut exact cand au avut loc schimbari majore in viata mea (cel putin in perioada in care urmaream eu filmul, avand in vedere ca l-am descoperit asta vara!). EU am fost mult timp Lexie. Eu am murit si nu am rezolvare! Asteptam o rezolvare a EU-lui din film. Poate asa gasesc rezolvare si in viata reala... Dar nu! Trebuia sa mor! :)

    Acum, revazand scenele astea, vazand, de fapt, cat de mult iubeam personajul, vreau sa vad urmatorul sezon si imi pun toate sperantele in Shonda sa ii pastreze amintirea fara sa ii strice imaginea! Asta e ultima speranta: sa MA respecte in serial!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere